در شرایط فعلی، کشاورزی در همه زمینه های تولید در اکثر مناطق دنیا با فرسایش و شور شدن خاک مواجه است. برای کاهش سرعت تخریب خاک راهکارهای متقاوتی از قبیل استفاده از شیوه های کشاورزی ارگانیک و افزایش استفاده از کودهای آلی ارائه شده است، در این میان یکی از راهکارهای موثر برای حفظ حاصلخیزی خاک و جلوگیری از شور شدن و توسعه شوری خاک، در کنار راهکارهای کشاورزی پایدار، استفاده از کودهای هیومیکی که خود محصول جانبی یک فرآیند زمین شناسی است که طی میلیون ها سال رخ می دهد، هنگامی که مواد آلی (مانند جلبک دریایی، گیاهان، پوشش گیاهی و درختان میوه) با شرایط خاص زمین شناسی (فشار و دما) ترکیب و شکل می گیرد می تواند در بهبود حاصلخیری خاک وکاهش فرسایش آن تاثیر بسزایی داشته باشد.
در همین راستا، شرکت دانش سبز ماهان در سال ۱۳۹۱ در مرکز رشد دانشگاه ولی عصر رفسنجان مستقر گردید و با بهره گیری از پرسنل متخصص در تیم تحقیق و توسعه خود اقدام به تولید آزمایشی هیومیک اسید پرک، هیومیک اسید پودری، هیومیک اسید مایع و ترکیبات ضد شوری نظیر معجزه گر خاک و ... نمود و پس از انجام ازمایشات میدانی به منظور ارزیابی کارایی محصولات تولید شده این شرکت اقدام به ایجاد خط تولید داخلی هیومیک اسید نمود. در حال حاضر شرکت دانش سبز ماهان تنها شرکتی است که دستگاه های درام درایر لازم را به شیوه کارامد و ارزان با کمک صنعتکاران داخلی با طراحی خود شرکت ساخته و تنها شرکتی در کشور است که هیومیک اسید پرک با کیفیت را با خط تولید ساخت داخل (طراحی و ساخت خود شرکت) تولید می کند. محصولات هیومیکی شرکت دانش سبز ماهان با برند ماتیلدا در بازار عرضه شده و شامل موارد زیر می باشد:
هیومیک اسید پرک پتاسیمی ۸ و ۴ درصد، هیومیک اسید پودری، آلی گرانوله، کامل آلی گرانوله، مایع مرغی، مایع مرغی ماهی، ضد شوری هیومیکی و معجزه گر خاک.